Απεντομώσεις

Με την πιστή εφαρμογή των σχετικών κανονισμών της Ε.Ε. με I.P.M. (Integrated Pest Management) η καταπολέμηση των εντόμων γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να μην επιβαρύνονται τόσο οι ανθρώπινοι οργανισμοί που βρίσκονται στον χώρο, όσο και το περιβάλλον.

Η Απεντόμωση αναφέρεται στον έλεγχο και την καταπολέμηση όλων των ειδών των εντόμων, ιπτάμενων (κουνούπια, μύγες, δροσόφυλλο, σφήκα κ.α. ), ερπόντων και βαδιστικών (κατσαρίδα, κοριός, ψύλλος, μυρμήγκι, αράχνες, σκορπιός κ.α.), στον χώρο του ενδιαφέροντος.
Η Απεντόμωση αποτελεί αναπόσπαστη υπηρεσία για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικούς – βιομηχανικούς χώρους καθώς και για οικίες  για των λόγο ότι και τα έντομα είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών.

Η εταιρεία μας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Απεντόμωσης το οποίο βασίζεται στις αρχές του Integrated Pest Management (IPM) και περιλαμβάνει την Πρόληψη, τον Έλεγχο και την Καταστολή των εντόμων. Ένα σωστά σχεδιασμένο πρόγραμμα απεντόμωσης βασίζεται στις ανάγκες και ιδιομορφίες του χώρου αλλά και το είδος του προβλήματος, και περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

  • Επιθεώρηση και αυτοψία του χώρου.  
  • Επιθεώρηση για εστίες μόλυνσης και ταυτοποίηση του εντόμου 
  • Τέλος επιλογή της κατάλληλης μέθοδου εφαρμογής και η πιθανή συχνότητα εφαρμογής.